Voor wie is vbadge geschikt?

Vbadge is dé tool voor iedereen die met toegangsregistratie te maken heeft. Toch zijn er een paar soorten bedrijven die we speciaal even uitlichten.

Evenementen

Organiseert u evenementen? Dan is vbadge for events dé oplossing voor u. Als organisator weet u als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van een evenement is. Met vbadge for events print u voor bezoekers van uw evenement eenvoudig en snel een badge met de juiste informatie.

Logo Meetup Logo EventBrite Met vbadge is iedere badge uniek. Dit betekent dat u elke deelnemer aan uw evenement een badge met een eigen markering kunt geven. Sprekers ontvangen bijvoorbeeld een badge met een bepaald icoon. VIP-gasten ontvangen een badge met een speciale VIP-markering.

vbadge koppelen aan Event Brite en Meetup? Geen probleem! Zo leest u informatie uit bijvoorbeeld Event Brite in in vbadge en print u vervolgens de badges, on-demand.

Bedrijven in de medische-, of voedselindustrie

Bedrijven in de voedingsindustrie en medische sectoren zijn vaak verplicht om een bezoekersregistratie bij te houden. Met vbadge is dit proces eenvoudig. Bovendien voldoet u direct aan de eisen zoals die in de normeringen worden gesteld.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Ben u eigenaar van een bedrijfsverzamelgebouw? Beheert u een receptie van meerdere bedrijven? Dan is vbadge multi-company een hele geschikte oplossing. Met de multi-company oplossing van vbadge geven bezoekers tijdens hun registratie aan voor welk bedrijf ze komen. vbadge zorgt simpelweg dat de persoonlijke toegangsbadge wordt geprint in de huisstijl van het juiste bedrijf!